Live vluchten volgen

Flight Radar

Actuele informatie over het luchtverkeer boven Nederland en andere landen

Check nu vluchten

Dankzij onze Flight Radar op Schipholvertrek.nl kun je in real-time vluchten volgen en informatie krijgen. Check snel vluchtnummers, posities, hoogte en routes om up-to-date te blijven.

Vluchten volgen via mobiel

Met onze online mobiele tool heb je altijd en overal toegang tot real-time vluchtinformatie zonder een app te hoeven installeren. Makkelijk inzoomen om jouw gewenste vlucht te traceren.

Luchtverkeer

Met Flight Radar kun je inzicht krijgen in luchtverkeer op verschillende locaties wereldwijd. Van drukke internationale luchthavens tot afgelegen regionale vliegvelden, en alles daartussenin.

Last Minute Vliegtickets

Wat kan ik met flight radar van Schipholvertrek.nl?

FAVORIETE STEDEN

FLIGHT RADAR

Hoe werkt Flight Radar?

De Flight Radar tool maakt gebruik van verschillende gegevensbronnen, zoals ADS-B (Automatic Dependent Surveillance–Broadcast), om realtime vluchtinformatie te verzamelen. Deze informatie wordt vervolgens op de website weergegeven, waar gebruikers toegang hebben tot een kaart die de actuele posities van vliegtuigen toont. Op de kaart kunnen gebruikers inzoomen op specifieke regio’s en vliegvelden. Ze kunnen individuele vliegtuigen aanklikken om meer informatie te zien, zoals het type vliegtuig, de luchtvaartmaatschappij, de vluchtroute en de geschatte aankomst- en vertrektijden. Andere handige functies van Schipholvertrek.nl zijn onder meer het filteren van vluchten op luchtvaartmaatschappij, vluchtnummer of vliegtuigtype, het bekijken van historische vluchtgegevens en het ontvangen van meldingen over specifieke vluchten.

Voor wie is “vliegtuigen volgen” handig?

Vliegtuigen volgen is handig voor een breed scala aan mensen, waaronder:
  • Nieuwsgierigen: Vliegtuigliefhebbers kunnen genieten van het volgen van verschillende vliegtuigen en het verzamelen van informatie over luchtvaartmaatschappijen, vliegtuigtypes en vluchtroutes.
  • Reizigers: Voor reizigers kan het volgen van vluchten helpen bij het plannen en organiseren van reizen. Het biedt real-time informatie over vertragingen, aankomsttijden en gate informatie.
  • Vrienden en familie: Als je vrienden of familie hebt die reizen, kun je makkelijk hun vluchten volgen en op de hoogte blijven van hun aankomst- en vertrektijden.
  • Luchthavenpersoneel: Luchthavenpersoneel kan alle relevante informatie gebruiken om een overzicht te krijgen van aankomende en vertrekkende vluchten.
Our Top Partners