Plattegrond Schiphol

Ontdek Schiphol met onze gedetailleerde plattegronden. Of je nu op zoek bent naar de juiste gate, winkels, restaurants, of andere faciliteiten, via plattegrond Schiphol bieden wij je een handige navigatiegids om je weg te vinden op Amsterdam Airport Schiphol. Met de nieuwste informatie en duidelijke markeringen, helpen onze plattegronden je om je reiservaring soepeler en efficiënter te maken. Of je nu een zakelijke reiziger bent of op vakantie gaat, onze website is de sleutel tot het verkennen van alles wat Schiphol te bieden heeft. Bekijk ze nu en bereid je voor op een stressvrije en georganiseerde reiservaring op een van Europa's drukste luchthavens.

schiphol airport amsterdam

Aankomsthallen Schiphol

In de aankomsthal van Schiphol begint je reis weer verder. Of je nu met de taxi, trein of naar de parkeerplaats moet, in de aankomsthal wordt alles duidelijk aangegeven op borden om het voor jou makkelijker te maken. Om je een idee te geven van alle locaties, kun je de onderstaande Schiphol plattegrond raadplegen.

Aankomstfaciliteiten op Schiphol

De aankomsthallen op Schiphol zijn onderverdeeld in vier afzonderlijke secties: Aankomst 1, 2, 3 en 4. Zodra het vliegtuig landt, wordt snel duidelijk in welke aankomsthal je je bevindt. Als je verwacht dat iemand je komt ophalen op de luchthaven, kun je deze informatie doorgeven zodra je weet in welke aankomsthal je aankomt. Passagiers kunnen deze informatie ook zelf vinden op de vele monitoren in de parkeerfaciliteiten en op de Schiphol Aankomst.

Als je van plan bent om passagiers op te halen, kun je via de beschikbare monitoren zien waar het vliegtuig zal landen en naar welke aankomsthal je moet gaan. Voor parkeren kun je gebruikmaken van Schiphol Parking op P1 of P2. De kosten bedragen €1 per 12 minuten. Als je snel iemand wilt oppikken, kun je ook gebruik maken van Kiss & Ride zone. Dit stelt je in staat om snel en efficiënt op te halen en direct weer te vertrekken.

Welke parkeeraanbieders zijn er beschikbaar?

Bij en rondom luchthaven van Schiphol heb je een aantal aanbieders. Naast P1 t/m P6 die door Schiphol zelf worden aangeboden, kan je parkeren bij privé parkeeraanbieders net buiten de luchthaven. Deze kunnen vaak goedkoper zijn dan parkeren op de luchthaven zelf. Zorg er wel voor dat ze een shuttle- of valet service aanbieden om je naar de terminal te brengen. Wij zullen hieronder een selectie maken van de meest populaire aanbieders!

Meest gestelde vragen

Wegwijs met de gratis Schiphol plattegrond!

Lees nu de meest gestelde vragen en antwoorden op Schipholvertrek.nl

Fak Mobile.png

Je kunt de vertrekhal van Schiphol bereiken met de trein, bus, taxi, auto, of zelfs per fiets. Volg de borden naar de vertrekhal zodra je op de luchthaven bent aangekomen.

Het wordt meestal aanbevolen om minimaal 2 tot 3 uur voor vertrek aan te komen voor binnenlandse vluchten en 3 tot 4 uur voor internationale vluchten. Wil je het zeker weten? Raadpleeg je luchtvaartmaatschappij voor specifieke richtlijnen.

De regels voor handbagage variëren afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en je bestemming. Over het algemeen gelden er beperkingen voor de grootte en het gewicht van handbagage. Controleer de regels van je luchtvaartmaatschappij voordat je vertrekt.

Ja, in de vertrekhal van Schiphol kun je belastingvrije aankopen doen bij de duty-free winkels.

De aankomsthal op Schiphol is meestal gemakkelijk te vinden nadat je uit het vliegtuig bent gestapt. Volg de borden en de bewegwijzering naar de aankomsthal, die zich meestal op de begane grond bevindt.

Ja, de aankomsthal is toegankelijk voor bezoekers en familieleden die passagiers komen ophalen. Je kunt naar binnen gaan en wachten op de aankomst van je geliefde.

De aankomsthal biedt verschillende faciliteiten, waaronder bagageafhandeling, douanecontrole, autoverhuur, geldwisselkantoren, informatiebalies, en transportopties zoals treinen en taxi's.

Zodra je vliegtuig is geland, wordt de aankomsthal waar je zult aankomen aangegeven op de schermen en monitoren in het vliegtuig. Je kunt deze informatie ook vinden op de website van Schiphol of via Schipholvertrek.nl

OOK POPULAIR

Schiphol Aankomst

Overzicht van alle aankomsttijden op Schiphol. Deze pagina geeft de actuele tijden van hoe laat bepaalde vliegtuigen op Schiphol Airport landen.

Schiphol Vertrek

Bekijk de actuele vertrektijden van alle uitgaande vluchten van de luchthaven Amsterdam Schiphol. Mis geen vlucht met onze live informatie.

Flight Radar

Vluchten volgen boven Nederland met live tracking kaarten. Check informatie over de vluchtstatus, soorten vliegtuigen en vliegroutes.

Our Top Partners
Top Partners Background Black 1 1 Removebg Preview
Translate »