Financieel Advies

Schipholvertrek.nl verstrekt informatie met als doel om reizigers te ondersteunen bij het plannen van hun vertrek en het verkrijgen van gerelateerde services. De verstrekte informatie heeft betrekking op reisgerelateerde zaken.

Let op! Alle inhoud omtrent verzekeringen op de website https://schipholvertrek.nl is alleen voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt GEEN financieel advies!

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van ‘Schipholvertrek.nl’ staan links en banners naar websites van derden (affiliates). Een affiliate (ook wel partner genoemd) is iemand die andermans producten promoot in ruil voor een affiliatecomissie. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Voor specifieke financiële aangelegenheden, investeringsbeslissingen, belastingkwesties of juridische vraagstukken raden we ten zeerste aan om partnerwebsite te raadplegen of een gekwalificeerde financieel adviseur, belastingadviseur of juridisch adviseur te raadplegen.

LET OP! Ook eventueel mail- of (social) media contact zal nooit als persoonlijk financieel advies resulteren!

Translate »