Goedkope hotels

Hotel? Zoek & Vergelijk!

Populaire Steden

van Duitsland

Berlijn

Berlijn, een stad doordrenkt van geschiedenis en bruisend van culturele diversiteit, onthult een rijke erfenis van monumenten en betoverende bezienswaardigheden. Van de iconische Brandenburger Tor tot de historische restanten van de Berlijnse Muur, het majestueuze Rijksdaggebouw en de kunstzinnige East Side Gallery, elke hoek vertelt een verhaal van verleden en heden. De weelderige Tiergarten biedt rust temidden van de stedelijke drukte, terwijl de levendige Alexanderplatz een modern stadsleven uitstraalt. Musea zoals het Pergamon museum betoveren met kunstschatten. Berlijn, een harmonie van verleden en moderniteit, verwelkomt elke bezoeker met een unieke mix van historische grandeur en hedendaagse charme.

Populair in Berlijn

München

München, een stad van weelde en cultuur, straalt historische pracht uit met zijn betoverende bezienswaardigheden. Het majestueuze Neues Rathaus op de Marienplatz, de vorstelijke residentie van de koningen en de schilderachtige Englischer Garten vormen een rijk erfgoed. Het schitterende Slot Nymphenburg toont vorstelijke grandeur, terwijl de sfeervolle Biergartens een baken zijn van Beierse gezelligheid. De ode aan kunst in de Pinakotheken en de eeuwenoude Viktualien markt zijn culturele schatten. München, een symfonie van traditie en vooruitgang, nodigt uit tot een tijdloze verkenning van historische pracht en modern comfort.

Populair in München

Leipzig

Leipzig, een stad doordrenkt van geschiedenis en culturele diversiteit, omarmt bezoekers met zijn betoverende bezienswaardigheden. Het majestueuze Völkerschlachtdenkmal, een eerbetoon aan de Slag bij Leipzig, staat naast de statige Thomaskirche, waar Johann Sebastian Bach ooit componeerde. De weelderige botanische tuinen van Palmengarten vormen een oase van rust, terwijl de historische marktplaats met zijn schilderachtige architectuur een reis terug in de tijd biedt. De musea, zoals het Museum der bildenden Künste, verrijken de stad met kunstschatten. Leipzig, een bruisende mix van geschiedenis en artistieke pracht, nodigt uit tot een tijdloze verkenning van zijn culturele erfenis.

Populair in Leipzig

Hamburg

Hamburg, een dynamische havenstad vol maritieme pracht en culturele diversiteit, betovert bezoekers met een scala aan betoverende bezienswaardigheden. De majestueuze Elbphilharmonie, een icoon van moderne architectuur, schittert naast de historische Speicherstadt, 's werelds grootste magazijncomplex. De betoverende Planten un Blomen biedt een weelderige groene ontsnapping, terwijl de bruisende Fischmarkt een smeltkroes van lokale smaken en tradities is. De kunstschatten in musea zoals Kunsthalle Hamburg voegen een artistiek tintje toe aan de stad. Hamburg, een bonte mix van oude en nieuwe schatten, nodigt uit tot een ontdekkingstocht door haar unieke karakter en maritieme charme.

Populair in Hamburg

Keulen

Keulen, een historische stad aan de Rijn, prikkelt de zintuigen met haar betoverende bezienswaardigheden. De majestueuze Dom, een meesterwerk van gotische pracht, heerst over de skyline. De sfeervolle Altstadt onthult charmante vakwerkhuizen en gezellige brouwerijen. Het museum Ludwig schittert met moderne kunst, terwijl de Hohenzollernbrücke romantiek uitstraalt met duizenden sloten. De schilderachtige Rijn promenade nodigt uit tot ontspannen wandelingen, terwijl de imposante Rheinauhafen een modern gezicht van de stad onthult. Keulen, een rijke symfonie van historische pracht en hedendaagse vitaliteit, verwelkomt bezoekers met een unieke mix van oude charme en moderne flair.

Populair in Keulen

Verbonden door geschiedenis, gedreven door innovatie!

Bezienswaardigheden

Duitsland, een land doordrenkt van geschiedenis, culturele pracht en weelderige natuur, betovert met een rijke erfenis en betoverende landschappen. Het majestueuze Brandenburger Tor in Berlijn symboliseert de vereniging van oost en west, terwijl de historische resten van de Berlijnse Muur een tijdloos verhaal van hereniging vertellen. De iconische Neuschwanstein en het sprookjesachtige kasteel van Heidelberg weerspiegelen eeuwenoude grandeur. De Rijnpromenade onthult schilderachtige wijngaarden en middeleeuwse dorpjes langs zijn oevers, terwijl het Zwarte Woud een dicht bebost paradijs is, doordrenkt van legendes en natuurlijke pracht.

Het betoverende Bodenmeer biedt rust en een spectaculair uitzicht op de Alpen, terwijl het Nationaal Park Saksisch Zwitserland avonturiers lokt met rotsformaties en indrukwekkende kloven. De eeuwenoude kastelen van de Romantische Rijn en de historische charme van steden zoals Bamberg, met hun middeleeuwse architectuur, vormen een tijdloze reis door de geschiedenis. De bruisende steden München en Hamburg ademen een sfeer van moderniteit en culturele diversiteit uit, terwijl de vredige serene schoonheid van het Zwarte Woud en de Beierse Alpen een oase biedt voor natuurliefhebbers.

De culturele schatten van de musea in Berlijn, de muzikale erfenis van Beethoven in Bonn en de historische pracht van Dresden vormen een kleurrijk palet van artistieke en historische rijkdom. Duitsland's natuurlijke wonderen, zoals de indrukwekkende Zugspitze en de betoverende meren van Beieren, belichamen het schilderachtige landschap van het land.

Duitsland, een land van contrasten, omarmt bezoekers met een harmonieus samenspel van rijke culturele schatten en een overvloed aan adembenemende natuurlijke landschappen, waar geschiedenis, kunst en natuur samensmelten tot een onvergetelijke reiservaring.


Maak je reis naar Duitsland compleet door vooraf online tickets te kopen via Schipholvertrek.nl! Ontdek eenvoudig de beste attracties en bezienswaardigheden in Duitsland, veilig en gemakkelijk vanaf Schiphol, voor een zorgeloze en onvergetelijke ervaring in dit prachtige land.

LOVES

Attracties voor jong en oud

DUITSLAND

Moviepark

Betreed een filmische wereld vol opwinding en plezier bij Movie Park Germany, waar avontuurlijke attracties en filmervaringen samenkomen voor onvergetelijke herinneringen

AANRADER

Legoland

Ontdek Legoland Deutschland, waar bouwplezier en avontuur wachten op bezoekers van alle leeftijden, met unieke attracties en creatieve ervaringen voor gezinnen.

Heide Park

Betreed Heide Park Resort en ervaar een wereld vol opwindende achtbanen, themagebieden en avonturen die adrenaline en plezier combineren voor alle bezoekers.

Duitsland's natuur: waar elke bries een verhaal draagt

Ontdek Duitsland

Verlies jezelf in de weelde van de Duitse natuur, een rijkdom van uitgestrekte bossen, glinsterende meren en majestueuze bergtoppen. Van de schilderachtige schoonheid van de Rijnvallei tot de sereniteit van de Beierse Alpen, elke hoek onthult een ongerept landschap vol prachtige panorama's en adembenemende vergezichten. De uitgestrekte groene velden en kleurrijke bloemenweiden vormen een weelderig tapijt, terwijl natuurreservaten en nationale parken een toevluchtsoord bieden voor een overvloed aan flora en fauna. Duitslands natuurlijke pracht is een symfonie van biodiversiteit en betovering, een paradijs om te verkennen en te koesteren.

Goedkoopste vliegtickets naar Berlijn

OOK TRENDING

Schiphol Aankomst

Overzicht van alle aankomsttijden op Schiphol. Deze pagina geeft de actuele tijden van hoe laat bepaalde vliegtuigen op Schiphol Airport landen.

Schiphol Vertrek

Bekijk de actuele vertrektijden van alle uitgaande vluchten van de luchthaven Amsterdam Schiphol. Mis geen vlucht met onze live informatie.

Flight Radar

Vluchten volgen boven Nederland met live tracking kaarten. Check informatie over de vluchtstatus, soorten vliegtuigen en vliegroutes.

Our Top Partners